Rea!

Leech Linsnätet ”Fit Over” Klar Lins

399 kr 379 kr

Artikelnr: 5002 Kategorier: , Brand:

Beskrivning

Leech Linsnätet ”Fit Over” Klar Lins

SLUT HOS LEVERANTÖR ! Eftersom stor efterfrågan låter jag er förboka dessa till nästa säsong (2019).
Lägg en order, betala inte, ordern ligger kvar, VI kontakter er, vid ERAN orderbeställning.

Någon som vill ha utan ”Fit Over” vanliga clear lins, eller polariserade ? Ring så bokar vi även upp till er.

Kolla gärna på hemsidan på bugshirt, det är ett substetiv till linsnätet, nackdelen är att du har nätet framför glasögorna.

The world’s best mosquito net?

Denna modell har glasögon av typen fit-over, vilket innebär att de passar utanpå vanliga glasögon och kan därför användas av alla som bär glasögon i vanliga fall. Modellen är stor och passar över nästan alla vanliga glasögon modeller

  • 100% skydd mot UVA och UVB strålning
  • Transparenta linser.

Linsnätet är en unik myggnätshuva med inbyggda glasögon. Glasögonen sitter ingjutna i själva nätet vilket ger perfekt sikt genom nätet – samtidigt som det är helt tätt mot mygg och även de allra minsta knott.
Linsnätet består av 100% slitstarkt polyester och är speciellt framtaget för personer som har problem med myggor och knott, så som fiskare och jägare, men passar alla som vistas i mygg- och knott täta områden.

De ingjutna glasögonen gör att du alltid ser perfekt, du slipper därmed att ha nät hängande framför ögonen som annars försämrar och stör sikten.

Nätet är extra finmaskigt för att garantera att även de minsta knott inte kommer igenom och nätets storlek är utformad för att bäras över en hatt eller keps. För att förhindra att myggor biter genom nätet är det gjort lite stelare än vanliga myggnät, vilket gör att det står ut en bit ifrån huden och inte ligger ann.
Nätet är mycket finmaskigt och tunt vilket gör nätet luftigt och svalt samtidigt som det stänger ute även de allra minsta knotten.

leech loga