Guideline EXP5 – Flugspö

Denna produkt är för närvarande slut i lager och är inte tillgänglig.

Artikelnr: 100065 - 100066 Kategorier: , Brand:

Beskrivning

Guideline EXP5 – Flugspö

Flugspön i en attraktiv prisklass med aktionskurvor som har förfinats för att passa nybörjare och medelgoda kastare. Med 24/30T grafitmaterial och reducerat innehåll av harts har vikten minskat samt balansen förbättrats märkbart.

Allt på den här serien är nytt. Vi startade arbetet från grunden och resultatet är serie spön som erbjuder fantastisk prestanda och värde för pengarna trots sitt förhållandevis låga pris. Genom att använda nytt 24/30T grafitmaterial med reducerat innehåll av harts har vikten minskat samt balans förbättrats märkbart. Aktionskurvorna har uppdaterats och förfinats för att passa nybörjare och medelgoda kastare än vad tidigare modeller gjorde.

Aktionen kan beskrivas som ”förlåtande” Medium/Fast som tolererar små fel i kraftinsatsen utan att offra prestanda när de laddas ordentligt. Allt som allt, ett väldigt roligt spö att kasta och drilla fisk med. Alla spön är utrustade med kromade detaljer, lätt rullfäste med grafitinlägg, ´non tangle´ linförare och hårdförkromade enbenta ringar.

Finishen på klingan är maroon/brown metallic med matchande färg på lindningarna. Levererar i lättvikts corduratub samt tygfodral. Spöna upp till och med 9´ #6 är försedda med korkhandtag av halfwellstyp, de tyngre spöna har fullwellshanadtag samt liten fightingbutt.

 

Ytterligare information

Klass :

9`#5/Med-Fast, 9`#6/Med-Fast