Guideline Exceed Series

Den här produkten är just nu slut i lager och inte tillgänglig.

Artikelnr: Inte tillgänglig Kategori: Brand:

Beskrivning

Guideline Exceed Series

Endast ett fåtal kvar ! Utgår ur Guideline´s sortiment.

EXCEED baserar sig på våra bästa och mest populära spön från 2000-talet. Vi har jobbat med befintliga spön som utgångspunkt och skapat EXCEED som är det bästa mellanprisspöet som vi någonsin har tillverkat. Sexton enhands- och sex tvåhandsspön ger dig ett utbud som täcker alla tänkbara situationer. Vi har använt oss av vår välbeprövade multi-modulusteknik när vi byggt de här spöna. Varje enskilt spö har sin egen unika blandning av japanska karbondukar vilket gör att vi kan få ut det mesta och bästa från de olika materialen och taperingarna. Expertisen från Guidelines chefsdesigner, Leif Stävmo, samt ingenjörernas kunnande på fabriken har resulterat i en spöserie som överträffar det mesta i sin prisklass.

Ytelsen og kvaliteten i Exceed serien er et bevis på godt samarbeid mellom stangfabrikken og Guidelines produktutviklere. De lettere enhåndsmodellene har en jevn, kraftig aksjon som passer godt til de fl este kastestiler og teknikker. De kraftigere modellene har en litt raskere aksjon med en mer markant katapultfølelse når du kaster. De lette tohåndsstengene er velbalanserte med en medium til rask aksjon, basert på skandinavisk underhåndskasting.

Övrig information om produkten:

Karbonduken är kapad på ett nytt sätt för att öka styrkan på utsatta delar, utan att det går ut över aktionen som fortfarande är jämn och och följsam genom hela klingan. Spöna har en diskret grön färg på klingan och lindningar i en aning djupare grön färg. Alla spön har utrustats med Pacific Bay linförare och lättviktsringar i kromat silver. Varje spödel är uppmärkt med modellinfo och riktpunkt för enkel montering. Alla spön upp till linklass 6 har utrustats med trärullfäste. Från klass 7 och uppåt är det stilrena, svarta metallrullfästen som gäller. Fighting butten är av samma modell som på Reaction och LPXe RS V2 – GL Hard EVA. Alla handtag är tillverkade av portugisisk High Grade-kork.

Mer information

Välj storlek

#4 9” – 4 Delat, #5 9” – 4 Delat, #6 9” – 4 Delat