Guideline Alta Sonic Tizip Vadarbyxa

Nu i Lager.

Guideline Alta Sonic Tizip Vadarbyxa

Nu finns det en ny Alta vadarbyxa! 2017-modellen av våra premiumvadare har genomgått en total förvandling.

Du kommer direkt att upptäcka de nya designdetaljerna, men glöm inte att kolla in den förbättrade prestandan i materialet som ger bättre andningsförmåga och täthet, samt med lägre vikt än tidigare.

Detaljer:

Dessa vadare drar fördel av “no-stitch” Ultra Sonic svetsteknologi på alla större sömmar. En ny skärning har gjort det möjligt att använda två olika typer av Taslan Nylon-tyg där det starkare och mer slitstarka tyget används på framsidan, på benens insida samt i baken. Det något tunnare och smidigare tyget används på mindre kritiska zoner vilket gör att vadaren upplevs lätt och smidig trots sitt kraftiga utförande.

Den vattentäta dragkedjan på fronten är från tyska företaget TIZIP som ger överlägsen flexibilitet och styrka. Två horisontella fickor sväljer med lätthet större flugaskar och de två mesh-fickorna med dragkedjor är perfekta för småplock som du vill ha lätt åtkomligt. Fleecefodrade handfickor håller dig varm under kalla dagar. På båda sidorna av den vattentäta frontfickan finns vertikala ´toolbars´ för att fästa tillbehör lätt åtkomligt samt att det sitter en D-ring på baksidan av byxan. Vadarbältet är ställbart och tillverkat av kraftig neopren som är bekvämt och sitter bra. Neoprensockorna har gummiförstärkt tape de flexibla grusskydden av neopren har tight passform som gör att grus och sand inte kommer ner i dina kängor.

Specifikation:

Material: 4-lagers 100% Nylon Taslan med färgad och PU-laminerad finish.
Vattentäthet: 25 000 mm.
Andningsförmåga: 7 000 gr/m2/24h (B-1).
Färg: Graphite/Charcoal.
Vikt: 1183 g i storlek #L.
Storlekar: XS – XXL., totalt 14 olika storlekar att välja bland.