Rea!

Guideline Power Presentation WF (Flytande).

Det ursprungliga priset var: 999,00 kr.Det nuvarande priset är: 949,00 kr.

Artikelnr: 105305 - 105306 Kategorier: , Brand:

Beskrivning

Guideline Power Presentation WF (Flytande).

Power Presentation har ett distinkt överslag för att presentera alla typer av flugor under alla väderförhållanden. Linan är skräddarsydd för fiske i små och medelstora strömmar, men är också ett perfekt verktyg i sjöar och på kusten när man har lite plats.

Beskrivning.
Power Presentation är en lättkastad fluglina med en kraftfull överrullning som säkerställer en bra presentation med sträckt tafs med alla flugtyper. Linan har utvecklats speciellt för fiske med större och tyngre flugor men kommer också att göra presentationen av andra flugtyper enkel. Klumplängden är 9,3 meter och har vikten koncentrerad till de första 5 meterna. Detta är en lina som är perfekt för krävande fiske på skygg öring där du måste presentera flugan uppströms med perfekt överrullning av långa tafsar. Många använder flera flugor på tafsen, t.ex. kombinationen nymf och torrfluga.

Power Presentation är med sin distinkta tapering skräddarsydd för riggar som NZ-rigg, Klink & Dink med flera. Balans och viktfördelningen i klumpen gör den också mycket lättare att kontrollera jämfört med mer traditionella WF-linor. Detta är en välbalanserad och lättkastad fluglina som passar för de flesta typer av kast och laddar klingan effektivt med kort lina utanför toppen. Då huvuddelen av vikten ligger i fronten av klumpen så lämpar sig Power Presentation minde för spey- och underhandskast, då är våra Fario-linor eller Bullet 2.0 ett bättre val. Vid normalt nymf och torrflugefiske rekommenderar vi våra 12ft Power Strike-tafsar med lång butt och tapering, det lugnar ner överrullningen och presenterar de mindre flugorna perfekt.

Tapering.

Power Presentation har en total klumplängd på 9,3 m, fram- och baktapering är relativt kort och mäter 2,2 respektive 2,0 meter. Bellyn är på 5,1 meter och är uppdelad i två delar där de första 2 metrarna har en större diameter som ger ett bra överslag av linan. Linan har en 3-meters handling line som ger god stabilitet i luften för att kasta med överhäng och en ger en slitstark övergång mellan klump och skjutlina som vanligtvis är en mycket utsatt plats för nötning. Handling line och skjutlinan har en ljusorange färg som sträcker sig halvvägs in på baktaperingen och indikerar den optimala mängd lina som bör hållas utanför spötoppenn när du kastar. Levereras med fabriksmonterad ögla i båda ändarna och ID-märkning i fronten. Färg: Amber Olive med Pale Orange handling- och skjutlina. Total längd är 27,5 meter / 90 fot i alla viktklasser.

Teknologi.

TLT – (Triple Layer Technology) & Direct Contact Core.
Framtidens fluglinor är här och består av en revolutionerande och komplex multi-denisitets teknik med tre olika hårdheter i coatingen. Coating med varierande egenskaper läggs till de olika delarna av linan för mindre minne, bättre kastegenskaper, bättre kontakt med fisken och ökad slitstyrka. TLT tillåter oss att producera linor som flyter bra och släpper vatten mycket mer effektivt än tidigare. Taperingen är byggd på vår Direct Contact multifilament-kärna med endast 6% töjning.

 

Miljöfokus.

Vår eco-vision är en värdekedja som är ”Clean all the way”. Det betyder att vi på Guideline vill göra så lite miljöavtryck som möjligt i alla led. Dessa linor har en coating av polyuretan istället för PVC, som släpper ut skadliga mjukgörare (ftalater) i vattnet. Våra boxar är tillverkade av återvunnet material med vattenbaserad UV-beläggning. Och för att minska mängden plast har vi tagit bort spolarna i förpackningen. Resultatet är att vi nu kan erbjuda dig de renaste och mest miljövänliga fluglinorna på marknaden.

Teknisk Info.

Model Head Lenght Head Weight Color Total Lenght
Power Presentation #4 9,3 m / 30,5 ft 10g / 155 grains Olive / Pale Orange 27,5 m / 30 yds
Power Presentation #5 9,3 m / 30,5 ft 12g  / 185 grains Olive / Pale Orange 27,5 m / 30 yds
Power Presentation #6 9,3 m / 30,5 ft 14 g / 215 grains Olive / Pale Orange 27,5 m / 30 yds
Power Presentation #7 9,3 m / 30,5 ft 16 g / 250 grains Olive / Pale Orange 27,5 m / 30 yds

 

 

 

Ytterligare information

Klass :

#4, #5, #6, #7