Guideline Presentation Evolve WF Flytande

Denna produkt är för närvarande slut i lager och är inte tillgänglig.

Artikelnr: N/A Kategorier: , Brand:

Beskrivning

Guideline Presentation Evolve

Vår numera klassiska lina Presentation har genomgått ett antal förändringar och tillägg som vi känner kommer att göra en bra lina ännu bättre än tidigare! EVOLVE betyder just förbättring och uppgradering… Linan har en coating med högre flytkraft än tidigare som blir extra tydligt i det främre partiet och spetsen. Hårdare coating med låg friktion som håller sig bra även i varmt väder.

Guideline Presentation Evolve är en speciallina för det lätta fisket. Kombinationen av linans tapering och korta klumplängd gör den suverän vid försiktiga presentationer på korta kast och olika typer av specialkast. Eftersom det inte behövs mer än 8,5 meter lina ute för att spöet skall jobba maximalt, passar denna lina också mycket bra när man fiskar i trånga lägen där det är buskar och träd i vägen. Första delen av skjutlinan är något grövre, en så kallad handling line, som ger linan en bättre energiöverföring till klumpen och att man klarar att man håller mer lina i luften.

En mörkgrå  “Control Zone” indikerar baktaperingens läge mellan klumpen och handling line. Färdig ögla i fronten och Laser ID markering ca 50 centimeter upp från spetsen. Lämplig för torrflugor och mindre nymfer i mindre strömmande vatten eller sjöar med mycket strandvegetation. Total längd: WF 2-3/24 m/26 yds. WF 4/25 m/28 yds. WF 5-6/27,5 m/30 yds.

Klass  Klumplängd Total längd Färg
WF #2 – #6   8,8 m / 9 yds. 24 – 27,5 m  Lemon Yellow/Gray/Chartreuse Green

 

Presentation EVOLVE Klumpvikt, gram
WF #2 Flyt 7 gr
WF #3 Flyt 8 gr
WF #4 Flyt 9,5 gr
WF #5 Flyt 11 gr
WF #6 Flyt 12,5 gr

Ytterligare information

Storlek

WF 2 7 gm / 112 gr, WF 3 8 gm / 123 gr, WF 4 9,5 gm /137 gr, WF 5 11 gm / 155 gr, WF 6 12,5 gm / 193 gr