Roman Moser Minicon – Micro Loops Trout

179,00 kr

5 i lager

Artikelnr: 37000 Kategorier: , Brand:

Beskrivning

Roman Moser Minicon – Micro Loops Trout

Med Roman Moser MINICON öglesystem kan man enkelt skifta mellan olika tafsar, linor och klumpar. Genom att använda sig av Roman Mosers MINICON-koncept kommer man att förenkla och effektivisera sitt fiske, samtidigt som det blir väldigt flexibelt. Öglorna är tillverkade på dubbla flätade nylonstrumpor för att uppnå maximal styrka och kraftöverföring ut till tafsen.

MINICON öglor är otroligt starka och är de monterade på rätt sätt är de starkare och mer hållbara än den tjockaste tafs. De är till och med starkare än din fluglina.

MINICON öglesystem används som kopplingar mellan fluglina och backing, mellan fluglina och tafs samt även mellan skjutlina och skjutklump.

MINICON öglor finns i 2 modeller. TROUT, för öringfiske upp till #7. Samt SALMON, för det lite tyngre laxfisket.

MONTERING AV MINICON ÖGLOR

• Trä på öglan på spetsen av fluglinan. För enklare montering, klipp linan lite snett och för in fluglinan så långt som möjligt i hylsan.

 

• För in monteringsnålen in i öglan och pressa försiktigt på den flexibla plasthylsan (sitter klar på öglan) över spetsen på fluglinan. Dra plasthylsan till öglans bakre del så att du täcker övergången mellan ögla och fluglina.

• Placera försiktigt en droppe MINICON snabblim i framkanten av plasthylsan. Se till så att limmet drar in ordentligt under kanten på hylsan. Nu har du säkrat öglan till fluglinan och skapat en permanent koppling mellan tafsen och din fluglina.
3st/förpackning.