Leech Linsnätet

199,00 kr

Artikelnr: N/A Kategorier: , , Brand:

Beskrivning

Leech Linsnätet

Linsnätet är en unik myggnätshuva med inbyggda glasögon. Glasögonen sitter ingjutna i själva nätet vilket ger perfekt sikt genom nätet – samtidigt som det är helt tätt mot mygg och även de allra minsta knott.
Linsnätet består av 100% slitstarkt polyester och är speciellt framtaget för personer som har problem med myggor och knott, så som fiskare och jägare, men passar alla som vistas i mygg- och knott täta områden.

  • 100% skydd mot UVA och UVB strålning
  • Transparenta linser.
  • One Size.

De ingjutna glasögonen gör att du alltid ser perfekt, du slipper därmed att ha nätet hängande framför ögonen som annars försämrar och stör sikten.

Nätet är extra finmaskigt för att garantera att även de minsta knott inte kommer igenom och nätets storlek är utformad för att bäras över en hatt eller keps. För att förhindra att myggor biter genom nätet är det gjort lite stelare än vanliga myggnät, vilket gör att det står ut en bit ifrån huden och inte ligger ann.
Nätet är mycket finmaskigt och tunt vilket gör nätet luftigt och svalt samtidigt som det stänger ute även de allra minsta knotten.

De modeller som finns i lager just nu är : Linsnätet Clear Lens, Contrast Lens (Yellow Lens).

 

Fit Over :  är på gång, återkommer vid leverans.

 

Denna modell har glasögon av typen fit-over, vilket innebär att de passar utanpå vanliga glasögon och kan därför användas av alla som bär glasögon i vanliga fall. Modellen är stor och passar över nästan alla vanliga glasögon modeller

Kolla gärna på hemsidan på bugshirt, det är ett substetiv till linsnätet, nackdelen är att du har nätet framför glasögorna.

The world’s best mosquito net?

 

 

leech loga

Ytterligare information

Välj Färg :

Clear Lens., Contrast Lens(Yellow).